Hvem står bag

blogkursusJeg hedder Ann-Christine og startede min blog Valdemarsro.dk tilbage i 2007, hvor jeg siden 2012 har blogget på fuldtid som mad- og livsstilsblogger.

Jeg startede op med at købe et domæne i 2007, koblede blogsystemet wordpress på og så lånte jeg ellers en stak bøger, købte nogle stykker på amazon og googlede mig til resten. Jeg lærte mig en basisviden inden for html, css, photoshop og så skrev jeg ellers tekster, lærte SEO og øvede mig i at fotografere og havde en fest med det.

Min blog var en succes fra dag ét

– Og der var kun to der læste med. Min mor og min søster, nårh ja og så Martin, som jeg er lykkelig gift med i dag. Men uanset, så var det en succes, for successen blev aldrig målt i læsertal, i sidevisninger eller  i antallet af kommentarer. Det blev alene målt i passion, glæde og en spirerende interesse.

Jeg har lært mig selv alt fra bunden og så har jeg har lært en masse af mit fantastiske netværk, af bøger jeg har læst, af at prøve ting af og af at fejle – og selv om jeg hvis der er noget jeg nødigt vil udnævnes til så er det at være blogekspert, da jeg har den grundholdning, at når det kommer til at blogge, så er vi alle eksperter med hver vores blog. Det skal dog på ingen måder afholde mig fra at dele ud af al den erfaring, viden, reflektioner, holdninger og ikke mindst alle de overvejelser jeg var gjort, dumme fejl, smarte tiltag, gode råd, erfaring, tanker og al den viden jeg har skabt, brænder jeg for at give videre.

En blog er i høj grad en form for et socialt medie. Men på din blog er det udelukkende dig der bestemmer. Det er dig der fører pennen, skriver indlæggene, tager billederne, skaber mulighederne for at blive læst af flere, netværker, og det er også dig der skal holde tungen lige i munden når det kommer til at bevarer din integritet, håndtere alt det tekniske, optimering, SEO, uskrevne regler, etik, reklamer, branding, samspillet med sociale medier, indtjening, lovgivning, motivation til at fortsætte, skriveblokeringer osv. Og selvom der på en blog er åbent for kommentarer, så er det også dig, der på din blog bestemmer, om der skal være censur på kommentarerne på din blog og hvornår.

Alt sammen er emner, som vi kommer omkring her på blogkursus.dk

Der er ikke én rigtig måde at blogge på. Der er ikke én løsning på succes med en blog. Hvis der er 75.000 danske blogs, så er der nogenlunde lige så mange rigtige måder at blogge på.

Find din måde – og lad dig gerne inspirere på din vej.

Jeg tror ikke på, at der er én sandhed når det kommer til at blogge. Men min erfaring, viden, reflektioner og målbare resultater vil jeg meget gerne dele med dig – så du har grundlaget for at skabe din helt egen fantastiske og unikke blog.

Ann-ChristineOm Ann-Christine

Ann-Christine har blogget på Valdemarsro.dk siden 2007, hvor hun skriver om mad, opskrifter, livsstil, rejser og små hverdagsglimt, alt sammen krydret med egne billeder. Siden 2012 har hun levet som fuldtidsblogger på Valdemarsro.dk – en blog med mere end 1 million unikke besøgende hver måned.